Resekompis till Asien?!

Finn nya vänner...
Skriv svar
*K*
Inlägg: 1
Blev medlem: 2007-08-01 01:01
Ort: Skellefteå

Resekompis till Asien?!

Inlägg av *K* » 2007-08-01 01:10

Jag har tänkt att resa ner till Sydostasien till hösten.Tanken var att jag skulle möta upp en kompis som är och reser i Australien...men nu vet jag inte riktigt hur det kommer att bli. Därför söker jag fler kompisar att resa med!

Jag har tänkt fara ner till Bangkok runt den 20e september och far hem vid lucia ungefär. Jag skulle vilja resa runt i Vietnam, Kambodja, Laos, Malaysia, Singapore, Indonesien och norra Thailand. Jag är öppen för förslag.

Jag gillar att fotografera, prova på nya saker, mat och äventyr. Vill fylla resan med upplevelser! Jag är sugen på att uppleva mycket, både av kulturerna, naturen, traditioner och äventyr. Tar gärna en cider nu och då men är inte ute efter en "supar-resa". Jag ligger helst inte på stranden hela dagarna och sover bort min resa, utan far iväg för att få uppleva något nytt och spännande. Men några dagar på stranden blir det ju ändå...jag vill nämligen ta dykarcertifikat! Är inte heller främmande för andra saker som tex bungyjumping, fallskärmshoppning eller surfning. Är inte rädd för att bo lite sjabbigt eller att äta ute vid gatukök som lokalbefolkningen. Jag är väldigt sugen på att få uppleva djungeln. Det har alltid varit en dröm för mig, trots min stora spindelskräck...

Hör gärna av dig om det låter intressant!
karinbergman@hotmail.com

Ha en trevlig sommar!
Kram Karin

Skriv svar