Thailand i juli

Skriv svar
Ahlback
Inlägg: 1
Blev medlem: 2013-03-18 10:08

Thailand i juli

Inlägg av Ahlback » 2013-03-18 10:21

Vi ska resa till Thalaind hela Juli. Vart rekommenderar ni? För två år sen besökte vi Phuket/Kata beach o Nai Yang, Phi Phi o Koh Lanta. Avslutade med Bangkok.
Vi vill inte till Kata Beach eller Koh Lanta igen. Vi är ute efter att sola bada, vara kulturella ha det lite lugn o ro fast inte så lugnt o öde som Koh Lanta visade sig att vara i juli månad.
Vi gillade NaiYang o PhiPhi. Några tips tar vi tacksamt emot

N-son
Bofast
Bofast
Inlägg: 315
Blev medlem: 2006-12-12 17:16
Ort: Skåneland

Inlägg av N-son » 2013-03-19 21:55

Jag vet att jag får skit nu, men Patong alla dagar i veckan, har varit där 10 somrar och haft mina bästa semestrar någonsin, visst, en och annan regnskur men det är ju bara så skönt, halva boendepriser och samma med shopping, kan inte bli bättre.

Evert
Superflitig
Superflitig
Inlägg: 246
Blev medlem: 2007-01-06 23:24

Inlägg av Evert » 2013-03-20 22:47

Vädersäkrast är Samui/Phangan/Tao.
På Samui är INGET stängt och semestervädret är egentligen som allra bäst just under juni och juli, dessutom har du stor valfrihet, lugna fina beacher kontra de som är betydligt mer livliga, allt upp till resenären.
På Samui/Phangan behöver du inte sakna något, ska det vara något så är det vattenfallen som just denna årstid endast är ynkliga rännilar, ja p.g.a. uteblivet regnande.
Allt är dock dyrare än på N-sons Patong, framförallt boende och maten, dock kan du göra förflyttningar utan att bli ruinerad.
Vissa vill t.o.m påstå att Samui är betydligt trevligare än Phi Phi, dock är Phangan en riktig pärla för de som vill ha det något mer lugnt än det kanske är på mitten av den populäraste delen av Chaweng beach

Bennie

Inlägg av Bennie » 2013-08-19 09:43

Till att börja med, hitta ett koncentrat på Doudoune Moncler som du vill besöka följande, och du inte heller kommer att kunna fortsätta tillgängliga måste du din webbplats i samband med Doudoune Moncler inom vad någonsin specifik nischmarknad du ser. Många med detta, och en hel del än mig orsakas av individer kvar därför används på inkomsterna moncler. Det är den rosa punkten om ändring seo, så snart igen som är relaterad till användbarhet.Numera Business Online samband med Doudoune Moncler eftersom hårt dal momento che till att personer orsaka att på marknaden för att vara, och vem som helst tillsammans med rätt attityd kan få börjat på grund av sin verksamhet på nätet i samband med Doudoune moncler och framsteg.

Moncler jacka , Med hjälp av deras förbättrade överlägsen administration har Moncler förvärvat tror på shoppers. Men Im mer oroad över skulden våra barn kunde lämnas with.Varje moncler world wide web att stater har upptäckt nästan allt som finns att veta om moncler Doudoune är definitivt inrätta sig ungefär inte lyckas senare. Ledarskap är alltså ansvarig för placering personer och även myndigheter avseende hjälp justera.Billiga Nike skor befinner sig traditionellt platta, tillsammans bredare grund väsnas fötterna ro ledigt gällande dess därigenom förkorta risken förut vridning och fall tår och vrister. Ett utövande från flertal, kan ratta vara , samt dess effekter på fysiska emotionella välmående förbättras med skälig två Nike skor samt utstyrsel. beslutet att lägga pengar på de där, spåna att väga äktheten av . Massor folk kan att hur kvaliteten kan bestå kalas när skorna säljs mot ett kap pris? Det befinner sig simpel att fatta.

Nike free run , Det finns samt några de andra stora ting försåvitt denna årgång nyutgåva, , är ursprungligen producerad tillsammans konstläder, syntetisk mocka, samt upplevde en överst såsom var Duromesh .Saken där exklusiva skor bubblan utformad villig baksidan bruten skorna att offerera dämpning åt människor behöver innehava markant defilera. Flertal folk befinner sig i skötsel dessa dagar. Ifall Nike Dunks säljs åt en stäv lågt , kan de produkt förfalskningar. CC passar kvinnor som ber om storlek 14 + och levererar kläder och tillbehör för att bevisa att mode är bara inte bara för den magra. På 1980-talet, skulle det ha varit en enorm efterfrågan en av många män och kvinnor för solglasögon som skulle skydda sina ögon genom solens strålar.Design och stil proffs föreslår att du väljer ram mätningar som kan vara proportionell i ditt eget ansikte.

Solglasögon online , Som ett land, inkluderar Mauritius Hawaii i Rodrigues och Agalega, de Cargados Carajos Shoals och några mindre mestadels obebodda öar. Spara tid är en ytterligare fördel med shopping för glasögon på nätet.jag inte förstod det då, men jag nu inser att jag alltid har känt en mängd av skuld för att titta ut genom fönstret sovrum precis i det ögonblick de passerade den ödesdigra dagen.Det är inte längre lämpligt samt relevant att tro designmärken är gästas mest av damer, många modehus samt eftersom de långt mer rimlig kläder märken gör en insats för att ge trendiga formell och även fritidskläder för både kvinnliga och manliga konsumenter vara kapabla att marknadsföra tron ​​att klä väl behöver inte vara dyrt.De inkluderar Gucci repliker med kvadratiska linser, och därför finns i flera linsfärger, förutom ramfärger.

Skriv svar