Bali - "Gudarnas Ö "

Skriv svar
Hense
Flitig
Flitig
Inlägg: 52
Blev medlem: 2007-01-26 18:02

Bali - "Gudarnas Ö "

Inlägg av Hense » 2009-01-16 09:47

Veckorna i Bali bara susade iväg , alldeles för kort tid o alldeles för mycket man velat hinna med. Men det får bli en andra tur det är bara att konstatera.
Bodde I Tuban inte världens bästa o fräschaste stränder därneremot Kuta o Legian men en skön kvällspromenad kunde man förströ sig med.

Jag gjorde en tur upp till Lovina o gjorde Stop vid Celuk o en Ekoby med liten by med "EKO"-resteurang vidunderligt fin utsikt för att ej glömma den höga friska rena luften .Det regnade rejält vid besöket men det störde inte alls .

Lovina var en upplevelse i sig , en övernattning o revälj i ottan för att med utriggarte bege sig ut på Delfinspan.O visst fem stycken gjorde en liten visning för oss morgonpigga .Såg även svärdfisk o flugfisk .Samt matade firrarna vid korallrevet.

Apor ..Makakiaporna besökte jag också , inte alls särskilt ettriga :-) lite sällskapssjuka.Fick vackert bära Makakibossen på mina axlar o vi gjorde en rundvandring o matade delar av hans flock ...En upplevelse. (att jämföra med Silkmonkeysarna i Abuka-Gambia.)
Besökte även TAT Twain Asia internat school , det var ferie och lördag så de flesta var upptagana av cermonier .Denna dag en högtid för "Kunskapen".

Hade även nöjet att träffa den Familj som "Tobbe " var bekant med.

Jaaa Bali , vi lär ses igen . Bali lite mix av både Indien o Mexico vad beträffar Hinduismen offergåvor o cermonier./God fortsättning på 2009 - hense

Skriv svar