Museer mm

Skriv svar
PeterO
Superflitig
Superflitig
Inlägg: 271
Blev medlem: 2006-12-11 12:57
Ort: Spånga

Museer mm

Inlägg av PeterO » 2010-12-13 18:34

Jag var i New York i början av december. Tidigare har jag 'avverkat' de mer kända museerna så här kommer några kommentarer till några mindre kända som jag var på denna gång:

New York Fire Museum betalar man entre genom att ge en donatiom. Är man så där lagom intresserad av gamla brandbilar kan man ge en dollar och sedan fylla på med lite mer när man går ut om man tycker det är värt det.

Louis Armstrong House Museum kostar några dollar, men där får man en guidad tur på 40 minuter som är intressant även för den som inte måste gå dit pga jazzintresse. Detta museum ligger ett eller två tunnelbanestopp ut på Brooklyn. Kolla adress via hemsidan.

Svenska Kyrkan på 48:e gatan kan man gå in till och köpa en kopp kaffe. Ganska avkopplande efter en stressig stund på gatorna utanför.

New York Transit Museum ett tunnelbanestopp ut på Brooklyn kanske inte är det mest intressanta museet, men regnar det så kan man tillbringa en stund där.

The Whitney Museum of American Art hör till top ten museer. På fredagar kl 18 (till 21) kommen man in för någon eller några dollar, annars kostar det 18 dollar. När vi var där hade de en halvtimmes gratis guidning på vardera av de 3 planen.

Nu har de (äntligen) börjat renovera Brooklyn Bridge. Det innebär att de satt upp stora skärmar åt båda sidorna utmed gångbanan så för närvarande har man ingen utsikt från den halvan av bron som är närmast Brooklyn.

/PeterO

Baraka69
Inlägg: 8
Blev medlem: 2018-08-23 10:13

Re: Museer mm

Inlägg av Baraka69 » 2020-05-18 01:12

I begynnelsen av utviklingen tilbys spillsider bare ett eller flere spill. Over tid ble andre typer spill lagt til. Så i dag i ***otillåten reklam*** kan du finne brettspill, spilleautomater, videopoker, kortspill osv. Noen ganger blir det kjedelig å spille online spill med dataprogrammer, så noen kasinoer tilbyr alternativet vinn ekte penger på syndicate Norge

Skriv svar