Varning! Jordenresor & Namrat Travel

Diskutera flygbolag, lågprisflyg, flygplatser...
Skriv svar
sofiaandersson84
Inlägg: 1
Blev medlem: 2011-01-20 14:56
Ort: Stockholm

Varning! Jordenresor & Namrat Travel

Inlägg av sofiaandersson84 » 2011-01-20 15:01

Varning för Jordenresor och Namrat Travel! Verkar som om de tycker om att sälja biljetter och bara skriva ut resplaner som inte gäller egentligen! En vän beställde via Namrat Travel men sen när vi skulle checka in på Arlanda så visade det sig att våra bokningar inte fanns ÖVERHUVUDTAGET! Vid incheckningen sa de hos Thai Airways på Arlanda att de kände till dessa skojare sen tidigare och att har flera fall varje dag som råkar ut för liknande saker, så vill verkligen varna för både Namrat Travel och Jordenresor :/

Kompisen som var den som bokade allt har nu anmält både Namrat Travel och Jordenresor till både konsumentverket och allmänna reklamationsnämden. Vilka idioter alltså.. förstår inte hur folk kan boka via dom?

Leck Tear
Inlägg: 1
Blev medlem: 2011-01-20 19:08

Osanning!

Inlägg av Leck Tear » 2011-01-20 19:18

Hej Sofia Andersson,

Internet forum är ett BRA forum för att uttrycka sig, kommunicera,osv. Det är dock FRIHET UNDER ANSVAR. Man bör kontrollera informationer INNAN man lägger in inlägg av betydelse. Tredje hand information kan bli helt FEL.

Se nedan!
MVH
Leck Tear
MD Jorden Resor.

Hej,

En av medlemmar har inte förstått situationen korrekt därför skriver jag detta för att korrigera.

Jorden Resor, bl andra, har blivit ombedd om THAI AIRWAYS att hjälpa till med de resenärer som har blivit drabbade av Namrat Travel, genom att hitta alternativ resor för dem, till väldigt speciella priser. Detta är pga att Vi på JORDEN kan krishantering väl.

Kunderna har alltså blivit rekommenderade att kontakta oss, andra resebyråer, FÖR HJÄLP!

Tacksam om ni kan agera för att korrigera information.
Korrekt Info finns här nedan.

http://www.thailandforum.se/index.php?t ... icseen#new

Ni kan kontakta THAI AIRWAYS för bekräftelse!

MVH
Leck Tear
JORDEN RESOR

Kurresmack
Inlägg: 1
Blev medlem: 2011-01-20 19:38

Re: Varning! Jordenresor & Namrat Travel

Inlägg av Kurresmack » 2011-01-20 19:43

sofiaandersson84 skrev:Varning för Jordenresor och Namrat Travel! Verkar som om de tycker om att sälja biljetter och bara skriva ut resplaner som inte gäller egentligen! En vän beställde via Namrat Travel men sen när vi skulle checka in på Arlanda så visade det sig att våra bokningar inte fanns ÖVERHUVUDTAGET! Vid incheckningen sa de hos Thai Airways på Arlanda att de kände till dessa skojare sen tidigare och att har flera fall varje dag som råkar ut för liknande saker, så vill verkligen varna för både Namrat Travel och Jordenresor :/

Kompisen som var den som bokade allt har nu anmält både Namrat Travel och Jordenresor till både konsumentverket och allmänna reklamationsnämden. Vilka idioter alltså.. förstår inte hur folk kan boka via dom?
Du kan ju inte anklaga jordenresor för något som hänt när du bokat via Namrat Travel? Det är ju Namrat Travel som thai går ut och varnar för, inte Jorden. Det är väldigt vanligt att som blufföretag ta identiteten av stora seriösa bolag för att ge trovärdighet.

Sen så skriver du att du inte kan förstå hur folk kan boka via företag som Namrat Travel fast du i samma inlägg skriver att du har gjort det?

Har bokat via Jorden många gånger och de har absolut inget med detta att göra. Jordens bästa resebolag :D

Annika_B
Inlägg: 3
Blev medlem: 2016-05-17 13:14
Ort: Lund

Re: Varning! Jordenresor & Namrat Travel

Inlägg av Annika_B » 2017-10-25 11:47

Jag tycker att de verkar vara ett seriöst företag. Har inte bokat med dem själv men har flera vänner som gjort det och varit mycket nöjda ???

Skriv svar