Hem  > Aktuellt

Flyg Stockholm/Göteborg/Malmö för 199 kr

Lågprisbolaget Sterling rear just nu flygbiljetter på inrikeslinjerna Stockholm-Göteborg-Malmö för 199:- enkel resa. Det finns 100.000 biljetter. Ett bra tillfälle om man till exempel behöver boka ett anslutningsflyg.

Sterling har låtit sig inspireras av storebror Ryan Air, som med jämna mellanrum har liknande "reor". Priserna gäller till den 27 augusti. 199 spänn är ett bra pris, men räkna med att det blir dyrare än så.

Skatt tillkommer, liksom olika avgifter till exempel om du behöver checka in bagage och en kortavgift för att du betalar med kort. Trots att det är enda möjliga betalningsalternativet (!). För min del blev det ett par hundralappar dyrare, men ändå ett sjysst pris!

Sterlings webbplats

(Publicerad 23/8)

shoe insert den 1/6

Hello my family member! I want to say that this
post is awesome, nice written and come with approximately all
significant infos. I would like to look extra posts like this.

john Andersson den 26/8

vad i helvete snackar ni för skit!!!
det finns inga avgångar med sterling stockholm-göteborg!!!!!!!!??????

briiinnn!!!!!

thomas den 6/10

Finns få saker som gör mig så irriterad som försök att smyga in avgifter alltefter hand som man beställer. Jag km till visa-korts-avgiften , sen fick de vara nog . Hur ointilligenta och lättlurade tror ni egentligen era kunder är . Idiotisk marknadsföring/attans amatörer

uffe den 30/1

30 jan 2008
Ja, men jag tycker det är konstigt att man skall betala för 20 kg bagage, och få straffavgift för att betala med Visa kort.
Antar att det är ett sätt att få det att se billigare ut ifrån Sterlings sida, men man tar in det på andra saker som andra inte gör...så egentligen blir en enkel biljett 349 kr(billigaste resan ink.skatter o avgifter) GBG-Sthlm + Visa kort betalning PER VÄG 50 kr + 32 kr för 20 kg bagage = (alltså totalt) enkel 431 kr, eller 862 kr t.o.r....
Detta kan jämföras med andra bolag som SAS, där det billigaste jag kunde se var 858 kr t.o.r. inkl skatter/avgifter och 20kg bagage samt förmodat gratis vatten o kaffe på flyget...Låt vara att Sterling förmodligen har fler "billiga" avgångar än SAS, men ändå!?

Jalal AL-Baalbaki den 14/10

Hej bästa Sterling!

Det är ju en jätte bra inspiration Sterling har vunnit, det hjälper ju de som regelbundet åker väldigt mycket fram och tillbaka, Stockholm-Göteborg och tvärtom.

Kommentera artikeln

:

:

:

Valideringskod:
Valideringskod:

:Kontakt  |  Om travelpix.nu RSS-flöde Lgg till i Del.ico.us   Upp

Copyright © Travelpix.nu 2006. All rights reserved. Information om cookies.